luni, 7 noiembrie 2011

greseala fatala


Nu stiu ce mi-a venit mie sa-i cumpar prietenei mele un Iphone. Poate imi doream prea mult sa am si eu in preajma unul ca asta, ca aveam deja un mobil mai pricopsit decat avea iubirea vietii mele. Iubirea a sarit in sus de bucurie, m-a luat in brate si a soptit tandru la ureche: ”Mersi, iubitelule, dar in ce sa port eu aceasta minunatie?”
 Ce sa mai zici, are dreptate. Dintr-o punga de plastic asa o jucarie nu ai cum sa scoti... contrastu’ e prea mare. Am cumparat o gentuta dintr-o piele straina, moale ca puful.
 Tremurand de emotie, a mea zice:
- Cum vrei sa umblu eu cu asa o gentuta in hainele pe care le am? – Si incepe sa planga.
 Ce sa zic, totul pare logic.
 Ce nu as face pentru iubirea noastra... Am cumparat calmante pentru mine si am plecat cu ea in Mall. 
 „Hai sa luam asta, si asta, si pantofii, si o curea din aia... Vreau sa fii mandru de mine... ”
 Acasa a imbracat totul si cand am vazut-o am ramas fara grai si restul functiilor vitale. Oare cum am trait eu cu o zeita si nu mi-am dat seama pana acum? Cand mi-am revenit din soc am inteles ca am facut o prostie.
 Bineinteles, dupa cateva zile, zeita mea a disparut cu altul. Cel putin, semizeu.
 Oameni buni, baietilor! Daca o iubiti cu adevarat, nu-i luati nimic! Asa o veti avea doar pentru voi. Bineinteles, daca vreti sa scapati de ea, alta treaba... Cumparati-i tot ce pofteste...


2 comentarii:

Vér. spunea...

Ha, sugestiva imaginea:))) Desi nu sunt total de acord, mie imi place cand prietenul meu imi face cate o surpriza, desi asta nu se intampla in fiecare zi, ci la aniversari. In schimb in fiecare zi reuseste sa ma faca fericita. Si asa imi dau seama ca nu as avea nevoie de nimeni altcineva:) Acum, depinde si de fata, cum e si ce vrea..

KOT spunea...

Ma bucur pentru tine si prietenul tau, ca va intelegeti atat de bine. Surprizele placute sa curga lant, forever.

Trimiteți un comentariu