marți, 23 august 2011

Crunta razbunare

 Stii, Oana, eu nu mai pot asa. Ma omoara, fata! Zi-mi si tu, ce sa fac? Intelegi?.. de noua ani suntem impreuna si de cinci ani ii urmaresc fiecare miscare. Doar ca e foarte siret, de cinci ani nu a scapat nici o dovada ca m-ar insela. Ce zici? Chiar nu are pe alta? Are! Sunt sigura! De ce? In fiecare zi cand vine de la serviciu e atat de tandru... Doar ca nu-s o copila. Eu inteleg. Daca sotul dupa atatia ani e atat de iubaret cand vine de la serviciu inseamna ca are pe cineva. Uite, sotul tau... E tandru? E plictisit? Nici nu-ti vorbeste? Bucura-te! Asta inseamna ca totul este in regula. Sa stii ca un barbat plictisit e cea mai buna dovada a fidelitatii.

 Eu nu mai suport viata asta... Spune-mi cum sa-l demaschez? Ce numai nu am facut... Am plans, am implorat, am lesinat, dar nimic... Am rugat pe un vecin sa-l urmareasca, veneam neanuntata acasa dar tot nimic. Doar ma pupa si zice: „Nu mai fi atat de geloasa, nepretuita mea, iubirea vietii mele.” Si cum de indrazneste sa vorbeasca asa, obraznicul? Ieri a luat-o cu totul razna, mi-a zis de dimineata- „zeita mea”. Zi si tu, arat eu dimineata ca o zeita? Minte.

 Cunostintele noastre mereu imi spun: „Sotul tau e un baiat tare descurcaret”. Intelegi unde bat cu apropourile lor? Se descurca cu toate, adica. De vecinii mei nici nu mai zic...

 In sfarsit, Oana, atat de mult ma chinuie barbatul meu incat am luat decizia sa-l pedepsesc. Ma voi razbuna crunt. Cum numai o femeie este in stare. Stii ce voi face? Eu, eu... Ii voi raspunde cu aceeasi moneda! Tot tandra voi fi si eu! El mie- iubi, si eu- iubi. El mie flori, eu- o curea. El– sa ma pupe, si eu ii voi spune; „Te iubesc enorm!” Poate chiar mai adaug ceva mai tare- sa zicem: ”Iepurasul meu”.

 Ei ce zici, bine am gandit-o? Tare, nu? Crede-ma, mai mult de un an nu va rezista, singur va marturisi totul. Doar ca sper sa nu plece din casa... Mai mult de un an, Oana, nici un barbat nu rezista la asa un tratament !!!  

2 comentarii:

Victor & Rita Rentea spunea...

:)

chris spunea...

mi-a placut asta.congratzzzz!!

Trimiteți un comentariu